Izby Ždiar: Ubytovanie v srdci Belianskych Tatier

V našom Penzióne Vasko v Ždiari vás čakajú štýlové izby s dokonalým spojením komfortu a neopakovateľnej atmosféry prírodných krás tatranského regiónu.

Komfort a tradícia v každom detaili

Oáza pokoja v srdci Tatier Ubytovanie v Ždiari, kde harmonický dizajn stretnutý prírodným krásam vytvára jedinečné ubytovacie zážitky. Naše izby sú pripravené pre každého hosťa - od dobrodruhov cez páry až po rodiny.

Útulné izby pre pohodový pobyt V Penzióne Vasko ponúkame 10 dizajnovo vyladených izieb s kapacitou až do 40 hostí. Všetko pre váš komfort – moderné vybavenie, súkromná kúpeľňa a televízia so satelitom. U nás sa cítite ako doma a zároveň objavíte luxus prémiového ubytovania.

Spojenie s prírodou a komfortom Ždiar v srdci Belianskych Tatier je synonymom pre spojenie prírody a pohodlia. Po aktívnom dni relaxujte v spoločenskej miestnosti a vychutnávajte si bezplatnú kávu či čaj. Chceme, aby ste si u nás užívali na maximum – či už v spoločnosti alebo v tichu vášho súkromia.

Dvoj a trojposteľové izby s luxusom a výhľadom Ponúkame vám nielen ubytovanie, ale zážitok. V našich dvoj a trojposteľových izbách nájdete kombináciu komfortu a nezabudnuteľných výhľadov na Belianske Tatry. Vytvorili sme pre vás miesto, kde sa spojili kvalitné vybavenie a atmosféra prírody.

V našom Penzióne Vasko v Ždiari vás čakajú štýlové izby s dokonalým spojením komfortu a neopakovateľnej atmosféry prírodných krás tatranského regiónu. Pozrite si naše izby a fotogalériu a nechajte sa inšpirovať pre vašu ďalšiu návštevu.


Penzión Vasko v lete

Penzión Vasko v lete

Penzión Vasko v letnej nádhere. Objavte kľud a pokoj Ždiara v teplej sezóne, kedy je obklopený zelenými lúkami a kvitnúcimi kvetmi.
Penzión Vasko v zime

Penzión Vasko v zime

Zimný zázrak v Penzióne Vasko. Užite si čarovnú atmosféru Ždiara pokrytého snehom, kde môžete zažiť nezabudnuteľnú zimnú pohodu.
Zarezervujte si svoj nezabudnuteľný pobyt a vychutnajte si všetko, čo Penzión Vasko ponúka.
Rezervujte teraz

Ubytovanie v srdci Tatier

Jednoduchý prístup

Relax v Ždiari

Jednoduchá rezervácia